Skip to main content
search

Прва активност на пројекту „ Школско огледало “ је представљање пројекта ученичком парламенту и колективу Политехничке школе, у току јуна месеца 2018. (ACTIVITY 1: Presenting the project to the Student Parliament at schools, announcing the competition and selecting the students for the caravan and the camp ). Представљање је обављено на састанку парламентараца дељењем флајера и Power Point презентацијом. На састанку је изабрана комисија за утврђивање критеријума и расписивање конкурса за избор шест ученика ( четири девојчице и два дечака ) учесника каравана пријатељства Сарајево-Крагујевац-Прилеп- Охрид и кампа на Охриду у трајању од три дана.

Изабран је и ученик волонтер- тренер за спровођење радионица на кампу уз асистенцију координатора пројекта, асистента и наставника и уз велику помоћ вршњка свих школа учесника пројекта. Колективу је пројекат представљен поделом флајера последњег наставног дана 21. 08. 2018. и пригодним освежењем. Пројекат је представљен и господину Недељку Манојловићу, члану Градског већа за образовање.

На састанку је договорена даља сарaдња и заједничко деловање.
Све активности су се паралелно изводила и у партнерским школама у Сарајеву (Босна и Херцеговина), Прилепу(Македонија), Корчи и Скадру ( Абанија )

Документовано је извештајима и фотографијама, као и скенираним сагласностима родитеља да прихватају учешће детета у пројекту и свим дешавањима везаним за њега.

Дешавања у партнерским школама:

Leave a Reply

Close Menu