Skip to main content
search

У периоду од 10.10. до 15.10.2021. у оквиру Еразмус пројеката „Израда дневника компетенција за ученике и приручника за наставнике – менторе у VET школама“, реализована је прва LTT (Learning/Teaching/Training) активност. Ова активност реализована је у средњој стручној школи Sule Muzaffer Buyuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi из Мнавгата (Турска). Делегацију школе чинили су директор школе Синиша Којић, помоћник директора Јасмина Живановић и стручни сарадник Оливера Првић Ерац.

Поред представника наше школе и Турске као домаћина у овој активности учествовали су и наставници из средње стручне школе Agrupamento de Escolas из Барселоса (Португалија).

Aнализирани су досадашњи резултати, ревидирана радна верзија дневника и приручника, договорени кораци реализације пројекта за наредни период.

Чланови нашег тима првог дана активности посетили су Привредну комору где су имали радни састанак са председником привредне коморе.

Током другог дана активности посетили су Општину Манавгата и имали састанк са градоначелником.

Имали су прилике и да присуствују реализацији наставе, посетили су ученике који практичну наставу реализују у фирмама, обишли школу и упознали се са начином реализације наставе по дуалу.

Leave a Reply

Close Menu