Skip to main content
search

У оквиру Еразмус пројеката “Електронска академија дуалног образовања” реализована је прва LTT (Learning/Teaching/Training) активност. Учесници ове активности су Сања Милојевић, Дина Вукајловић и Драгана Вучићевић.

Активност је реализованау у средњој стручној школи Sule Muzaffer Buyuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi из Мнавгата (Турска).

Учесници активности су наставници и стручни сарадници школа из Србије, Турске и Литваније који су креирали сајт, дефинисли курсеве као подменија сајта за три образовна профила. Током ове активности предстваници све три школе приказали су примере добре праксе из области учење на радном месту, као и дигиталне алате које користе у свом раду. Договорено је да поред сајта све три школе за одабрани образовни профил користе и платформу office 365.

Свака организација приказала је материјале које користе наставници и ментори током реализације практичне наставе моделом учења на радном месту и методе и технике оцењивања. Заједно су посетили ученике школе Sule Muzaffer Buyuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi који  праксу реализовали на радном месту.

Поред свега овога, чланови нашег тима имали су прилике да се упознају са изузетно богатом културом и традицијом земље домаћина.

Leave a Reply

Close Menu