Skip to main content
search

Euroguidance центар Европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању организовао је седмо по реду Национално такмичење добрих пракси у области каријерног вођења и саветовања (КВиС). За учешће на овом такмичењу пријавили су се тимове за каријерно вођење у оквиру школа, центри за развој каријере, заводи и агенције за запошљавање, удружења, канцеларије за младе, организатори услуга образовања одраслих итд. са територије Републике Србије.  У ужи избор ушло је 16 организација.

Одлуком Комисије Националног Euroguidance такмичења Тим за каријерно вођење и саветовање Средње стручне школе освојио је ДРУГУ НАГРАДУ за пример добре праксе “Интерни сајам запошљавања“.

Свечана додела награда организована је 12. октобра 2022. године у Београду, на десетој Euroguidance конференција „Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији и Европи” коју су организовали Фондација Темпус – Euroguidance центар у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја и Министарством омладине и спорта.

 

                

Close Menu