Skip to main content
search

Школско такмичење у подручју рада машинство и обрада метала одржано је у четири дисциплине – образовна профила : бравар, аутомеханичар- механичар моторних возила,
оператер машинске обраде ( стругар и глодач ) и заваривач ( РЕЛ , МАГ и ТИГ ).У образовном профилу бравар такмичило се 6 ученика. Прва два ученика су се пласирала за регионално такмичење које се одржава у Смедеревској Паланци 1 априла 2022 год. То су ученици другог разреда Лука Зувић и Јован Лешњак.
У образовном профилу механичар моторних возила такмичило се 7 ученика . Прва два ученика су се пласирала за регионално такмичење. То су ученица Маријана Спасић – 2 разред и ученик Немања Радовановић – 3разред.
У образовном профилу оператер – стругар такмичило се 4 ученика. Првопласирани Андреја Степановић се квалификовао за Регионално такмичење које се одржава у Краљеву 12 и 13 маја 2023 у машинској школи „14 октобар“.
У образовном профилу оператер – глодач такмичило се 3 ученика. Првопласирани Илија Рмуш се квалификовао за Регионално такмичење.
У образовном профилу заваривач (РЕЛ ) поступак такмичило се 3 ученика. Прво пласирани Лазар Шуковић се квалификовао за Регионално такмичење.
У образовном профилу заваривач (МАГ ) поступак такмичило се 7 ученика. Прво пласирани Никола Ранковић се квалификовао за Регионално такмичење.
У образовном профилу заваривач (ТИГ ) поступак такмичило се 2 ученика. Прво пласирани Марко Павловић се квалификовао за Регионално такмичење.

Close Menu