Skip to main content
search

У оквиру Зимских дана просветних радника 2023, у петак 13. 01. 2022. године Центар за образовање Крагујевац организовао је трибину под називом  „Међународни (Еразмус+) пројекти у служби унапређивања квалитета рада образовних установа и умрежавања запослених у образовању – примери добре праксе, изазови, препреке и могућа решења“.

Трибина је реализована у  Сали Скупштине града Крагујевца и представљено је 12 Еразмус + пројеката који се реализују у предшколским установама, основним и средњим школама Крагујевца. На овој трибини Средња стручна школа представила је 4 пројекта која се тренутно реализују.

Члан пројектног тима и учесник мобилности ученика, Мирослав Петровић говорио је о релаизованим активностима у оквиру Акредитованог пројекта у области стручног образовања. На почетку свог излагања, присутне је упознао са акредитацијом у оквиру Еразмус пројеката. представио је циљеве пројекта, активности током мобилности као и планове за наредне активности. Присутнима је пренео утиске ученика са реализоване мобилности као и мишљење послодаваца о нашим ученицима.

Објава на сајту Центра за образовање Крагујевац: https://www.centarzaobrazovanjekg.edu.rs/zimski-dani-prosvetnih-radnika-uzivo/?fbclid=IwAR0atrBO2ps5GEjo094dLWk0Tq8aFeLjNzPEGj3PfnDFO-dNeebNmEJWbsA#more

Close Menu